Slaščičarna

V torticah Hotela Evropa je združena¨ tradicija okusa s prefinjenim izgledom, zaradi česar bo v vas ponovno zbujala željo po vnovičnem doživetju edinstvenih sladkih užitkov.

Svoje goste zelo radi razveseljujemo s slastnimi dobrotami iz lastne slaščičarske delavnice, ki so narejene iz prvovrstnih sestavin. Ko izbiramo surovine in recepte, se odločamo na podlagi izbranega okusa in kvalitete ter z mislijo na zdravje in dobro počutje tistega, ki bo užival v naših dobrotah.

V ponudbi naših slaščic boste našli nekaj zase tudi najbolj zahtevni sladokusci, vsi, ki radi potešite svojo dušo in zaužijejo nekaj sladkega, a pregrešno dobrega, brez slabega občutka v glavi ali trebuhu. V poletnih mesecih pa preprosto morate poskusiti naš najboljši točeni sladoled v mestu.

Torte in ostale slaščice za različne priložnosti po vašem naročilu pripravimo posebej za vas in vam jih tudi dostavimo na dom. Za dodatne informacije ali naročila nas kontaktirajte na številko +386 3 426 96 09 ali +386 3 426 90 00.

 

Torte za različne priložnosti

Naše izkušnje, ugled in tehnika nam omogočajo, da vam izdelamo popolno torto. Z uporabo najnovejše tehnologije vam lahko pričaramo porcelanast izgled, ki je zelo priljubljen.

Odločite se lahko med prefinjenim – elegantnim videzom, ali pa pokažete svojo igrivost in smisel za humor. Izbirate lahko med preprostimi modeli (okrogle, ovalne, kvadratne, pravokotne), naši prvovrstni slačičarski mojstri pa vam izdelajo tudi večplastne mojstrovine.

Poročne torte

Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Sodobna poročna torta je popoln umetniški izdelek. Naša poročna torta ni zgolj sladica, ampak je prava umetnina, ki ne zadovolji samo najzahtevnejših sladkosnedov, ampak je prava paša za oči.

Naši slaščičarji združujejo tradicijo okusa s prefinjenim izgledom, zaradi česar bodo tudi naše poročne torte v vas zbudile željo po vnovičnem doživetju edinstvenih sladkih užitkov. Veličina torte ni samo v njenem okusu, ampak tudi v zunanjosti. Po tihem velja, da naj bi bila torta skladna s poročno obleko neveste ali vsaj z barvnimi detajli celotne poroke. Ni pa to pravilo. Lahko si izberete takšno, ki vam je najbolj všeč oziroma najbolje izraža vašo osebnost. Sodobne poročne torte dovoljujejo veliko svobode tudi pri izbiri oblike. Lahko se odločite za klasično večnadstropno torto, zelo modne so predvsem bolj pravokotne oblike torte. Lahko ste pa bolj izvirni in se odločite za popolnoma drugačno obliko ali pa več porcijskih tortic. Vaša unikatno izdelana poročna torta bo izdelana s skrajno pozornostjo za vse podrobnosti in detajle, vsa dekoracija bo oblikovana in okrašena ročno, kar bo vaši torti dodalo še poseben čar. Torta bo stilsko, barvno in tematsko dopolnila vašo celotno poročno zgodbo.

Zamislite si, kakšen okus torte bi vam najbolj ustrezal: čokoladni, sadni, karamelni, kavni, orehov ... Pri nas imate neskončno možnosti.

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…