Poročne torte

Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek. Poročna torta ni zgolj sladica, ampak je prava umetnina, ki ne zadovolji samo najzahtevnejših sladkosnedov, ampak je prava paša za oči.

Naši slaščičarji združujejo tradicijo okusa s prefinjenim izgledom, zaradi česar bodo tudi naše poročne torte v vas zbudile željo po vnovičnem dožvetju edinstvenih sladkih užitkov. Veličina torte ni samo v njenem okusu, ampak tudi v zunanjosti.

Po tihem velja, da naj bi bila torta skladna s poročno obleko neveste ali vsaj z barvnimi detajli celotne poroke. Ni pa to pravilo. Lahko si izberete takšno, ki vam je najbolj všeč oziroma najbolje izraža vašo osebnost. Sodobne poročne torte dovoljujejo veliko svobode tudi pri izbiri oblike.

V Hotelu Evropa se lahko odločite za klasično večnadstropno torto, zelo modne so predvsem bolj pravokotne oblike torte. Lahko ste pa bolj izvirni in se odločite za popolnoma drugačno obliko ali pa več porcijskih tortic. Vaša unikatno izdelana poročna torta bo izdelana s skrajno pozornostjo za vse podrobnosti in detajle, vsa dekoracija bo oblikovana in okrašena ročno, kar bo vaši torti dodalo še poseben čar. Torta bo stilsko, barvno in tematsko dopolnila vašo celotno poročno zgodbo.

Zamislite si, kakšen okus torte bi vam najbolj ustrezal: čokoladni, sadni, karamelni, kavni, orehov ... Pri nas imate neskončno možnosti.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko +386 3 426 96 09 ali +386 3 426 90 00.

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…