Civilna poroka

V Hotelu Evropa mladoporočencem pomagamo, da ob poroki napišejo in zaživijo svojo pravljico. Poročni obred je nekaj zelo osebnega in nepozabnega, zato je prav, da si ga vsak par prikroji po svoji meri.

Poroka v Srednjeveškem stolpu Hotela Evropa

Pri nas smo gostili pare, ki so praznovali v intimnejšem vzdušju z majhnim številom svatov, pa tudi tiste, ki so bili obkroženi s številnimi svojci in prijatelji. Obseg, vrsta poročnega obreda, pa tudi posebne želje so za nas poseben izziv.Z izbiro prave lokacije smo skupaj z mladoporočenci ukrojili poročna slavja prav po njihovi meri ter si tako prislužili zaupanje parov iz celotne Slovenije.

Svojo poročno pravljico lahko uresničite v umirjeni zasebnosti restavracije in romantičnega srednjeveškega stolpa Hotela Evropa.

Poroka na Starem gradu Celje

Nepozaben dan in najlepši začetek nove žvljenjske poti, se lahko začne tudi na Starem gradu Celje. Grajski zidovi skrivajo dogodke preteklosti in nudijo postanek vsem, ki hrepenijo po romantiki in večni pravljici. Obudite duh večne ljubezni med Veroniko in Friderikom.

Bi si lahko izbrali bolj idiličen kraj za potrditev ljubezni? Z drobnimi scenskimi dodatki, cvetjem ter drugimi dekorativnimi elementi vam znamo tudi na prostem pričarati prav takšno vzdušje, kot ste si ga zaželeli. Izreči slavnostni DA v lepoti naravne in kulturne dedišÄine, ob melodiji ptičjega žvrgolenja in v zavetju starega celjskega gradu je res posebno doživetje.

 

Za dodatne informacije, srečanje z nami ali rezervacijo termina nas kontaktirajte na info@hotel-evropa.si

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…