O nas

Hotel Evropa je še danes, tako kot v preteklosti, mestni hotel, ki s svojo lego soustvarja živahnost centra knežega mesta Celja.

Je drugi najstarejši hotel v Sloveniji, zgrajen pa je bil v poznem 19. stoletju, natančneje v letu 1873. Vrhunska ekipa arhitektov je s pridihom modernosti postavila nove standarde udobja in luksuza - kot nalašč za poslovne, pa tudi za počitniške goste. Še danes hotel Evropa nadaljuje s svojo tradicijo: hotel s prefinjeno restavracijo za vse okuse, kavarno in slaščičarno.

Hotel stoji v centru mesta, v starem mestnem jedru in ima zato dobro izhodišče za oglede zgodovinsko kulturnih znamenitosti, obiske koncertov, gledališča in razstav. Ob pogledu na slikovit Celjski grad slehernemu obiskovalcu zastane dih. Pravljično podobo dopolnjuje mogočni srednjeveški stolp, ki je del Hotela Evropa.

S svojo odlično kulinariko in vrhunsko pripravljenimi sladicami Hotel Evropa razvaja svoje goste v moderno opremljeni restavraciji in prijetni kavarni s tradicijo. Odlikujejo ga tradicionalno knežje gostoljubje s posluhom za podrobnosti in izvirnost ter vrhunske storitve.

Sodobno opremljeni poslovni prostori imajo vso multimedijsko opremo in so namenjeni predavanjem, seminarjem, družabnim srečanjem ...

V srednjeveškem stolpu iz 16. stoletja, v tem z zgodovino prežetem ozračju, prirejamo poslovna srečanja na najvišji ravni, protokolarne dogodke in sestanke, nepozabne zasebne dogodke, civilne poročne obrede, družinska praznovanja, ali pa romantično večerjo v dvoje ...

 

Za vse dodatne informacije ali rezervacije se obrnite na našo telefonsko številko +386 (0)3 426 90 00 ali mail info@hotel-evropa.si.

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…